. Ma Ervin napja van.
Vásárlói klub alakult Vácon
2011-03-24 12:15:03
Vásárlói klub alakult Vácon

Vásárlói klub alakult Vácon

Tegnap adott hírt lapunk Dunakeszi száma arról, hogy újabb fogyasztói csoport fosztogatja a jóhiszemű, gyanútlan embertársainkat. Éppen ezért örömmel adunk hírt arról, hogy váci vállalkozók összefogásával, valami más, és jó jött létre a dunaparti városban.

 

A Generációk Jövőjéért Alapítvány szervezésében, harminc taggal alakult meg a Dunakanyar Vásárlói Klub.
- A Dunakanyar Vásárlói Klubot azért hoztuk létre, hogy egy olyan tőkeerős, érdekvédelmi csoportot szervezzünk, amely képes megvédeni érdekeinket a multik nyomásával szemben. Szeretnénk elérni, hogy a klub vásárlói és tagjai közösen, olyan kritikus tömeget alkossanak, amely már komoly fellendülést idéz elő, Vácon és környékén” - nyilatkozta a sajtótájékoztatón Galántainé Baracsi Gyöngyi, a klub alapítója.  

 

A szervezők abban bíznak, hogy klub erősíteni fogja a lokálpatriotizmust és munkahelyeket is teremt. Február közepén kezdődött el a kedvezményre jogosító törzsvásárlói kártyák átadása. Már néhány bolt bejáratán ki is van függesztve a klubtagság emblémája. Vásárlásainkat egymásnál tegyük, ne vigyük pénzünket, multikhoz vagy Pestre, amikor Vácon is meg tudjuk ugyanazt a terméket, szolgáltatást venni. Ezzel támogatva egymást a túlélésben, majd a fellendülésben is! - hirdetik honlapjukon. Itt tekinthetik meg, a vállalkozói taglistát és a kedvezményeket. Letölthetik a kártya igényléséhez szükséges nyomtatványokat.
A vásárlói klubhoz minden vállalkozó csatlakozhat. Várják azon tudatos vásárlók jelentkezését is, aki szeretnének hozzájárulni a térség fejlődéséhez. A sajtótájékoztatón, Jess Kinga alapító tag, a vásárlói klubtagság rövid – és hosszú távú előnyeiről is beszélt. Mint mondta: már a vásárláskor kapott engedmény is előny, ám hosszú távon, az itt elköltött forintok, visszakerülnek Vác „pénzügyi vérkeringésébe.  

 

A most alakuló törzsvásárlói kör, kölcsönös előnyöket hordoz magában, úgy az eladó, mint a vevő számára. Ezért lehet, hogy a jövőben többen fogják ezeket a boltokat választani a hipermarketek helyett.A kevésbé tehetősek nem engedhetik meg maguknak ezt a fajta tudatosságot. Kénytelenek megvenni azt, ami a legolcsóbb, függetlenül a minőségtől és attól, hogy ki árulja.  

 

Utána jártunk, hogy az érintett hipermarketek , hogyan  reagálnak a  vásárlói klub hírére. A leginkább érintett, Tesco képviselőjét kérdezte Fejér Szilvia kolléganőm. Arra volt kíváncsi, hogyan értékeli ezt a hírt a Tesco, és milyen hatással lehet a vásárlói klub tevékenysége  áruházuk forgalmára?


Pálfalvi Márta, a Tesco áruházak vállalti kapcsolatokért felelős vezetője, munkatársunknak  elmondta, hogy „A hazai termelők elkötelezett partnereként a Tesco számára fontos a magyar termelők, kis- és középvállalatok piaci sikere. Áruházaink üzletsorán számos kiskereskedő bérel üzletet, az ő forgalmuk fellendítése közös érdekünk. ”Majd így folytatta „ A Dunakanyar Vásárlói Klub működéséhez sok sikert kívánunk, és reméljük, hogy tagjai számára meghozza a remélt piaci előnyöket. „

 

Horváth István

További híreink
Nehogy tragikus hős legyen
Míg a kérdésén gondolkodtam, „Hogy bírod lelkileg ezt a sok valóságot a fejedben?”, ő már válaszolt is: „Ha engem kérdezel, én fáradt vagyok a félelemtől” – Bruck András ...
2024-04-21 10:22:54, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben
Állami revizorok ellenőrzik titokban a betegeket a kórházakban
Az orvosok és az egészségügyi szakdolgozók munkáját és kórházi jelenlétét mostantól váratlanul ellenőrizhetik, a hét akármelyik napján, minden napszakban. Az Országos Kór...
2024-04-21 10:22:52, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben
Havas Henrik építené Gattyán György médiabirodalmát
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csapatával Havas Henrik. A legendás televíziós szakember a napok...
2024-04-18 17:49:41, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar P...
Bővebben >>