. Ma Valter napja van.
Első12345KövetkezőUtolsó (6)
10. Váci Tavaszi Fesztivál

Ujváry Éva felvételei:


Kiállítással és jazz koncerttel kezdődött el a 10. Váci Tavaszi Fesztivál.A fesztivál jelmondatához hűen „Legyen a zene mindenkié!”,  változatos programmal várják a  közönséget, klasszikus, könnyű- és népzenei estekkel, tánccal, színházzal, rockoperával, mozival – és ha erre járnak, ne hagyják ki a képeket sem!  

 

2012-03-18 12:14:15, Galéria Megtekintés
Plankné Válint Ingrid üvegmunkáiból nyílt kiállítás Vácon

Horváth István felvételei


1976-ban született, középiskolás korában Czinke Ferenc tanítványa volt. A szombathelyi Tanárképző Főiskolán történelem-rajz szakos diplomát szerzett. A Sződligeti általános iskolában tanít. Időközben lakberendező oklevelet is szerzett. Hobbiszinten több technikát kipróbált: szén, grafit, akvarell-, pasztell-, olajfestészet. Jelenleg legtöbbet üvegművességgel foglalkozik. Térelválasztókat, ablaküvegeket, lámpaburákat, egyéb dísz- és használati tárgyakat készít Tiffany technikával.

2012-03-09 18:20:49, Galéria Megtekintés
Schirilla György Vácnál merült a zajló Dunába

Először is mindig meglepődöm azon, hogy milyen jól bírom. Akárhányszor visszamegyek a vízbe, azt érzem, hogy ez nem is volt rossz. Utána mindig erősnek, energikusnak érzem magamat, és kellemesen elfáradok. De ez csak edzéssel működik, a nélkül ez egy halálos program lenne.

 

Fotó: V7 magazin

2012-02-04 22:58:23, Galéria Megtekintés
Polgármesteri sajtótájékoztató

Bár a meghívóban az állt, hogy a hét elején megtartott ellenzéki sajtótájékoztatóra kíván reagálni Fördős Attila Vác polgármestere, rendhagyó módon kezdődött az esemény. A sajtómunkások betekinthettek a város irányítás színfalai mögé, megismerhették egy városvezető napi küzdelmeit.

2012-01-19 17:44:08, Galéria Megtekintés
Városgazdálkodási kérdések a MSZP sajtótájékoztatójának napirendjén

A váci városvezetés pazarló gazdálkodására hívta fel az MSZP frakcióvezetője a figyelmet, hétfői sajtótájékoztatóján. Ellentmondásra mutat rá dr. Bóth János, amikor arról beszél, hogy a Városháza egyfelől szoros költségvetést készül elfogadni, másfelől az önkormányzatot illetően pazarló vagy felesleges kiadások jelennek meg. Állításainak bizonyítására megtörtént eseteket idéz.

 

Fotó: V7press

2012-01-18 10:37:25, Galéria Megtekintés
Ibsen Nórája a Magyar Színházban

Ha én volnék Nóra,… kezdetű mondatoknak nincs értelme, mert egy előadásban, adott az, hogy milyen és ki  Nóra. A hangsúly inkább az, hogy én vagyok-e ez a Nóra. A felismerés az azonosulással, mélyebb hatást vált ki, ezért Nóra csak egy van, de minden nőben megtalálható különböző mélységű érzelmi szinten.

Boldogok a lelki szegények… De azok akik időközben meggazdagodnak, tudatukra ébrednek, boldogtalanokká válnak? Minden jel arra mutat, hogy IGEN! Feladni kell adni mindent az önmegismerésért ahhoz, hogy ráébredjünk, kizsákmányoltak bennünket? Ha elveszik tőlünk azt, amiben a legjobban hiszünk, újrakezdhető az élet, vagy egyáltalán folytatható? .
Forrás: szinház.ro
2012-01-13 10:15:25, Galéria Megtekintés
Bijou koncert a Szimplavében

Hazatért Vác altercsalogánya : Hártó Szilvia. BűbáHjos zenekarával, a Bijou-val szombaton este Budapesten lép fel, a Millenáris Fogadóban. Előtte, egyfajta karácsonyi ajándékként meglepte a váci polgárokat. Szerda este, sehol nem hirdetett koncertet mutattak be. Hol máshol, mint a Szimplavében, hiszen Szilvi a legSzimplább az egész városban. Laza, álmodozó, mindamellett közép-Európaian borongós.


Foto: Száraz Kata

2011-12-18 18:24:09, Galéria Megtekintés
Börtön karácsony

December nyolcadikán a Váci Fegyház és Börtön látta vendégül a Cházár András Többcélú Közoktatási Intézmény - Simon Antal Tagintézménye diákjait. A fogvatartottak hetvenkilencezer nyolcszáz forintot gyűjtöttek Karácsonyra a hátrányos helyzetű gyerekeknek. Harmadik alkalommal jönnek ide látogatóba a gyerekek. Az ötlet Fenyő Ildikó nevelőtiszttől és a gyermekotthon vezetőjétől, Kertészné Baracsi Máriától származik. Minden barátságnak, ha igazi, van virága. Kettőjük szervező munkájából nőtte ki magát az adománygyűjtéssel egybekötött adventi börtönszokás. Mindkét intézmény jól jár ezzel. Az iskola anyagi nehézségekkel küzd, jól jön a segítség.

2011-12-18 14:09:36, Galéria Megtekintés
Első12345KövetkezőUtolsó (6)
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Július 1-jétől szünetelni fog a szülészeti-nőgyógyászati fekvőbeteg-ellátás a Keszthelyi Kórházban – ez olvash...
Bővebben >>